Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

“Спартак”, вперед, до перемог!

“Спартак”, вперед, до перемог!

“Спартак”, вперед, до перемог!

Саме такими закликами ми щоразу підтримуємо наших юних гравців футбольної команди “Спартак”, які на полі демонструють сильний характер та прагнення бути першими. Юнаків, які навчаються у випускних класах шкіл Дубна, їхній бойовий дух і участь у змаганнях підтримує проєкт “Сімейні молочні ферми” та фонд “Любіть Україну”.

На Рівненщині проєкт Сімейні молочні ферми показує приклад соціально відповідального підприємництва, адже тривалий час активно підтримує дубенську команду “Спартак”.

За словами керівника проєктів фонду “Любіть Україну” Олександра Лісовського, менеджмент проєкту “Сімейні молочні ферми” розуміє, що діти та молодь — це рушійна сила змін у нашій країні, а спорт і фізкультура для них — це запорука здоров’я. Хтось із них досягне спортивних вершин, а ті, що не залишаться у спорті, набудуть потрібних рис характеру для якісного життя: падати й підніматися, знову падати й знову підніматися, вперто прямуючи до перемог.

Як розповів тренер “Спартака” Юрій Мельник, нещодавно відбулися змагання з футболу в селі Квітневому Дубенського району, приурочені пам'яті ветеранів-футболістів Озерянської сільської ради. У півфіналі наші “спартаківці” обіграли команду господарів с. Квітневого з рахунком 5:2, а в другому півфіналі команда с. Острова обіграла команду с. Верби в серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів.

У нашій команді відзначилися Юрій Мартинюк — 3; Павло Власюк — 1; Олександр Онищук — 1. Проте у фіналі “Спартак” програв команді Острова з рахунком 1:0, пропустивши гол в додатковий час.

У результаті зустрічі, команда “Спартак” здобула кубок та грамоту, посівши друге місце, а Юрія Мартинюка нагороджено як кращого бомбардира змагань.

Однозначно, у цей складний час підтримка розвитку дитячого спорту необхідна. І можливо, це для нас нелегка справа — побудувати потрібну кількість стадіонів просто зараз. Але нам точно не складно сьогодні підтримувати дітей, які займаються спортом. Оскільки одним із принципів діяльності благодійного фонду “Любіть Україну” та проєкту “Сімейні молочні ферми” є дитяче здоров’я і, відповідно, здоров’я нації.

Наталя Богданець,

відділ зв'язків з громадськістю РОБФ "Любіть Україну"