Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

Розпочала роботу перша показова ферма на Хмельниччині

Розпочала роботу перша показова ферма на Хмельниччині

Розпочала роботу перша показова ферма на Хмельниччині

У селі Аркадіївці, що входить до Лісовогринівецької ОТГ Хмельниччини, розпочала роботу показова сімейна молочна ферма “У Бойків”.

Родина Володимира й Наталії Бойків відкрила сімейну ферму завдяки проєкту ПРООН та Уряду Швеції “Сімейні молочні ферми – добробут людей та сталий розвиток села”, що впроваджується фондом “Любіть Україну“.

Відродити молочне тваринництво в Україні, об’єднати роз’єднані заробітчанством сім’ї, розвинути економіку сіл та допомогти розвиватися підприємництву в ОТГ – це місія, яку переслідує благодійний фонд “Любіть Україну”, впроваджуючи цей проєкт за підтримки донорів.

Як повідомив керівник проєктів фонду Олександр Лісовський,

це перша показова сімейна молочна ферма на Хмельниччині. Загалом, у рамках проєкту відкрито такі ферми на Волині та Рівненщині. Всього у Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській і Волинській областях за допомогою благодійного фонду “Любіть Україну” відкрито 40 сімейних молочних ферм.

Власники ферми “У Бойків” – брати Віктор і Володимир Бойки. Допомагає їм велика родина: дружини Олена і Наталя, діти – Анастасія, Даринка, Нікіта, Захар, Назар і бабуся Марія. На фермі зараз утримують 18 корів і здають молоко на молокопереробне підприємство.

Проект “Сімейні молочні ферми – добробут людей та сталий розвиток села” впроваджується Рівненським обласним благодійним фондом “Любіть Україну” у рамках спільного проекту Уряду Швеції та ПРООН в Україні “Посилене партнерство для сталого розвитку”, що реалізовується за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Прес-служба РОБФ “Любіть Україну”