Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

"Молочні ріки" на Хмельниччині: у Славутському районі відкрили першу сімейну молочну ферму

"Молочні ріки" на Хмельниччині: у Славутському районі відкрили першу сімейну молочну ферму

На Хмельниччині, у Славутському районі, відкрили сімейну молочну ферму "Молочні ріки". У районі це – перша сімейна ферма. Родина Сергія Котика скористалася підтримкою кластеру "Натуральне молоко" і компанії "УкрМілкІнвест".

На новій фермі сім’ї Котиків зараз є більше 20-ти корів і телят, а також 20 гектарів землі в користуванні. Для того щоб запустити ферму, Котики реконструювали корівник, а також придбали необхідне сучасне обладнання.

За підтримки ТОВ "УкрМілкІнвест" на фермі встановили систему автоматичного напування тварин, якісне освітлення, автоматизоване доїння корів тощо. Також на фермі є необхідне лабораторне обладнання для підвищення якості молочної продукції до першого сорту.

На урочисте відкриття завітали тимчасово виконуючий обов’язки голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, представники "УкрМілкІнвест", керівництво району та Ганнопільської ОТГ.

Щодо реалізації молока, то за сприяння ТОВ "УкрМілкІнвест" у ферми родини Котиків уже налагоджено процес збуту. Компанія планує отримувати не менше 150-ти літрів молока щоденно від сімейної ферми.

В планах родини – розширити господарство до 30-ти корів та збільшити кількість виробленої молочної продукції. Ферма "Молочні ріки" стала п’ятою сімейною молочною фермою на Хмельниччині.

Наталя Богданець,

менеджерка зі зв’язків з громадськістю РОБФ "Любіть Україну",

pа повідомленням Хмельницької ОДА