Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

У Дубно близько 350 дубенчан пройшли медичне обстеження безкоштовно

У Дубно близько 350 дубенчан пройшли медичне обстеження безкоштовно

У Дубно близько 350 дубенчан пройшли медичне обстеження безкоштовно

07 травня в Дубно завершилася акція "Медична клініка на колесах". В рамках американсько-українського благочинного проекту лікарі провели безкоштовне обстеження та консультування близько 350-ти мешканців Дубна.

"Благодійна акція була проведена в Дубно в рамках програми фонду "Любіть Україну" – "Здоров’я нації" й тривала десять днів: у квітні та після свят – у травні. Сьомого травня – останній день прийому пацієнтів у місті. Восьмого травня лікарі клініки працюватимуть вже в Острозі, – розповів голова правління благодійного фонду "Любіть Україну" Михайло Корилкевич. – За період проведення акції на прийом до лікарів потрапили близько 350-ти пацієнтів. Дуже вдячний лікарям, які професіонально провели кожен огляд. У середньому в день медики оглядали 30-35 пацієнтів. Завдяки цій акції вдалося з’ясувати, що в Дубно велика кількість жителів потребує безкоштовного медичного обстеження. Загалом, більше 1000 заявників виявили бажання потрапити на прийом. Всі вони є представниками саме тих верств населення, які потребують безкоштовного медогляду та стоматологічних послуг. Насамперед, це – діти. Власне, більшість оглянутих пацієнтів медичної клініки на колесах в Дубно була малеча. До речі, 21 квітня, під час засідання круглого столу, присвяченому старту акції в Дубно, було домовлено з керівниками медичних установ міста, що подібний безкоштовний огляд буде здійснено для дубенчан, які його потребують".

Керівник проектів благодійного фонду Оксана Ігнатюк, яка супроводжувала кожного пацієнта на огляд і, в тому числі, організовувала дозвілля для малечі в черзі на медогляд, розповіла:

"Саме завдяки проведеній роботі благодійного фонду, волонтери якого інформували населення, роздавали й збирали анкети, а потім ці анкети було опрацьовано й складено індивідуальні графіки прийому, нам вдалося досягти ефективної роботи клініки, якісно проведених обстежень і консультацій. Всі пацієнти були задоволені роботою лікарів і висловлювали щиру подяку організаторам акції".

Організатори акції в Дубно – благодійний фонд "Любіть Україну" та Державний історико-культурний заповідник м. Дубно. Медичне устаткування забезпечив Міжнародний благодійний фонд "Дар життя" (Тернопіль). Прийом пацієнтів тривав на території Дубенського замку. В акції взяли участь представники багатодітних і малозабезпечених сімей, родин учасників АТО. Пацієнти пройшли загальний медичний огляд та отримали професійну стоматологічну допомогу.

Фонд "Любіть Україну" вчергове висловлює подяку керівникам підприємств, які підтримали акцію "Медична клініка на колесах" у Дубно: директору кафе-бару "Ірвіт" Ірині Степасюк, директору ТзОВ "ДН-Класик" (ТМ "Марія") Миколі Пашу, директорові ПМПФ "Спецрембуд" Олександрові Кучеруку.

  

Прес-служба благодійного фонду «Любіть Україну»,

loveukrainefund@gmail.com




Лікарі Медичної клініки на колесах



Родина Коваленків була вдячна за проведену акцію "Медична клініка на колесах"



Родина Панченків після огляду в клініці


 

Родина Решеніних залишили позитивний письмовий відгук для фонду "Любіть Україну" (публікували на Фейсбук)

 

 

Родина Савчуків...

 

  

 

  

 

  

 

...та інші родини. Але їх було значно більше

 


А так дітлахи спрямовували власну енергію в творче русло - дозвілля в черзі на медогляд