Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

Справжні результати виборчої кампанії в Дубно

Справжні результати виборчої кампанії в Дубно

Справжні результати виборчої кампанії в Дубно

Станом на сьогодення Дубно має близько 200 невирішених проблем місцевої економіки, медицини, гуманітарної сфери, комунальних питань тощо. Деталі з власних спостережень публікуємо нижче.

У ході виборчої кампанії з’ясувалося, що проблеми місцевої економіки турбують 26% дубенчан: найбільш гострими є брак робочих місць, низька зарплата, а працівники деяких підприємств, зокрема, Дубноводоканалу взагалі скаржаться на кількамісячну невиплату зарплати.

Практично на одному рівні за значимістю – гуманітарні проблеми громади, які відмітили 25% дубенчан: відсутність місць для проведення дозвілля, корупція в школах і дитсадках (невиправдані «благодійні внески»), практично відсутня спортивна інфраструктура в місті. Чимало батьків не на жарт стурбовані тим, що вже який рік поспіль нічого не змінюється в цьому напрямку на краще, а влада демонструє бездіяльність.

15% мешканців Дубна переймаються комунальними питаннями: розбиті дороги, на яких часто трапляються аварії, неосвітлені вулиці, неналагоджені маршрути міського транспорту тощо. Загальноукраїнські проблеми турбують 14% дубенчан: це і потреба в інвестиціях в місто і район, і реформа медицини, і реорганізація житлово-комунального господарства. Особисті проблеми дубенчан (тобто ті питання, вирішення яких задовольнить конкретних осіб) склали 8%. На погану якість та дорожнечу медичного обслуговування в Дубні скаржилися 7% жителів міста. Відверто обурювалися бездарним управлінням містом 5% дубенчан. Зрештою, факт наявності зазначених вище проблем (крім загальноукраїнських, напевно) вже говорить про якість управління містом.

Дані отримано у підсумку 50-ти зустрічей Михайла Корилкевича, який був кандидатом на посаду міського голови Дубна на чергових виборах до місцевих рад 25 жовтня 2015 року, з трудовими колективами підприємств, установ і організацій міста. Загалом у ході зустрічей пролунало близько 200 проблемних запитань, що вимагають вирішення. Кожна проблема була зафіксована та опрацьована групою аналітиків, у тому числі – Михайлом Корилкевичем.

"Особисто беруся за вирішення проблем громади Дубна та закликаю всіх обраних депутатів міськради і міського голову Дубна Василя Антонюка якомога швидше й активніше долучатися до вирішення проблем міста! Це буде добрий приклад для молоді та старшого покоління – якщо нещодавно обрана влада полишить старий метод роботи: "роблю що хочу" – і почне прислухатися до громади мешканців міста й працювати для них. А ми, громадські активісти, активно сприятимемо цьому процесу та контролюватимемо роботу чиновників", – сказав Михайло Корилкевич.