Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

У Дубно завітає міжнародний експерт з інвестицій Нік Піацца

У Дубно завітає міжнародний експерт з інвестицій Нік Піацца

У Дубно завітає міжнародний експерт з інвестицій Нік Піацца

Круглий стіл на тему "Інвестиції в економіку місцевої громади" відбудеться в Дубно 20 листопада. Ключовим спікером круглого столу стане міжнародний експерт з питань інвестування, засновник та генеральний директор інвестиційної компанії SP Advisors в Україні Нік Піацца.

На запрошення голови Громадської експертної ради Михайла Корилкевича 20 листопада в Дубно завітає Нік Піацца – засновник та генеральний директор інвестиційної компанії SP Advisors.

"Вважаю за необхідність, найперше, для міста й району нарешті підняти питання можливості інвестування в економіку Дубенщини. Як показали мої зустрічі з жителями міста під час передвиборної кампанії в жовтні цього року, проблеми місцевої економіки турбують 26% дубенчан, а серед найчастіше озвучених питань загальноукраїнського рівня є питання надходження інвестицій: що для цього потрібно, як зробити так, щоб інвестор нарешті прийшов… Тому вирішив запросити саме Ніка Піаццу – експерта міжнародного рівня, який має чималий досвід у сфері інвестування та інвестиційної аналітики. І він погодився", – прокоментував Михайло Корилкевич візит Ніка Піацци в Дубно.

Учасники круглого столу обговорять наступні питання: проблеми громади міста за підсумками зустрічей з виборцями; наявний стан інвестиційної інфраструктури Дубенського району; досвід інвестування в місцеву економіку та вимоги інвесторів.

На захід запрошені представники влади Дубна та Дубенського району, новообрані депутати міської та районної рад, громадські активісти.

Ключові доповідачі:

Михайло Корилкевич, голова Громадської експертної ради;

Нік Піацца, генеральний директор інвестиційної компанії SP Advisors.

Місце та дата проведення круглого столу: конференц-зала Дубенського медичного коледжу (вул.. К. Острозького, 25), 20 листопада, п’ятниця, початок о 15.00.

 

Довідка

Нік Піацца – засновник і генеральний директор SP Advisors. Раніше Нік був генеральним директором BG Capital – інвестиційно-банківського підрозділу Банку Грузії. Нік був призначений на позицію генерального директора в грудні 2008 р. Незважаючи на тогочасну фінансову кризу, йому вдалося успішно реалізувати завдання щодо забезпечення активного росту обсягів продажів, збільшити ринкову частку й обороти компанії. До того як приєднався до команди BG Capital, Нік Піацца обіймав посаду директора з корпоративних зв'язків ІК Concorde Capital та координував роботу декількох департаментів, серед яких відділ продажів, аналітики і корпоративних фінансів. Отримав диплом Університету Lake Forest (Чикаго, США).

SP Advisors – інвестиційна компанія, заснована в 2011 році, надає інвестиційно-банківські послуги в Україні та інших країнах Східної Європи. SP Advisors активно співпрацює з українськими та іноземними партнерами, включаючи провідні міжнародні інвестиційні банки, а також юридичні, консалтингові й аудиторські фірми. SP Advisors допомагає інвесторам розпізнати інвестиційно привабливі компанії, а також визначити успішність потенційних угод.