Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

У Здолбунові Михайло Корилкевич презентував кластер "Натуральне молоко"

У Здолбунові Михайло Корилкевич презентував кластер

У Здолбунові Михайло Корилкевич презентував кластер "Натуральне молоко"

24 грудня у м. Здолбунові, в приміщенні Здолбунівської райдержадміністрації відбулося засідання кластеру "Натуральне молоко". Серед учасників - голова Здолбунівської РДА Сергій Кондрачук, головний спеціаліст відділу тваринництва Департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОДА Мирослава Лук’янчук, начальник управління агропромислового розвитку Здолбунівщини Леонід Дмитрук, начальник податкової інспекції Здолбунівського району Руслана Мичка, компанія-ініціатор створення кластеру "Укрмілкінвест", керівники господарств та підприємств, що працюють у галузі молочного тваринництва.

Засновник кластеру "Натуральне молоко" - громадський діяч, голова Громадської експертної ради Дубенщини Михайло Корилкевич провів презентацію, про що написав на своїй сторінці Facebook:

Фото:

 

"Ситуація складна. Експерти дають невтішні прогнози для України, називаючи її "країною-імпортером молока" на наступний рік. За підсумками року виробництво молока в Україні скоротилося на 7% (дані АВМ), експорт молокопродуктів знизився. Закономірно- покращуються умови для імпорту. Ми всі розуміємо, що це означає, особливо для слабших українських підприємств... 24 грудня в Здолбунівській РДА провів презентацію разом з командою однодумців за участю керівників господарств, що займаються молочним тваринництвом у західному регіоні України. Презентація стосується кластеру "Натуральне молоко", який заснував у 2009 році. Кластер об’єднує групу господарств, підприємств галузі, кожне з яких є самостійним суб’єктом господарювання. Метою кластеру "Натуральне молоко" є подолання тенденцій монополізації ринку молока, встановлення справедливої ціни, участь у формуванні державної політики щодо підтримки вітчизняного АПК, залучення інвестицій для розвитку молочної галузі регіону, обмін досвідом, впровадження інноваційних проектів в галузь молочного тваринництва. Учасники кластеру є самостійними, і в той же час не є конкурентами. Якщо учасники галузі співпрацюватимуть активніше і тісніше, можна буде говорити про ефективне протистояння суворій реальності ) Крім жартів.
Дякую за участь у засіданні всім присутнім керівникам господарств. Дякую голові Здолбунівської РДА Сергієві Кондрачуку, головному спеціалісту відділу тваринництва Департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОДА Мирославі Лук’янчук, начальнику управління агропромислового розвитку Здолбунівщини Леоніду Дмитруку, начальнику податкової інспекції Здолбунівського району Руслані Мичці, представникам банку-партнера.".


Фото:


Фото: