Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

Від учня школи - до професіонала: на Рівненщині благодійний фонд і група компаній впроваджують освітню програму для випускників 11 класів

Від учня школи - до професіонала: на Рівненщині благодійний фонд і група компаній впроваджують освітню програму для випускників 11 класів

Від учня школи - до професіонала: на Рівненщині благодійний фонд і група компаній впроваджують освітню програму для випускників 11 класів

Про потреби в реформі освіти можна говорити багато, а можна нарешті розпочати роботу в заданому напрямі. Саме так вирішили діяти група компаній "Монстера" (м. Дубно) спільно з Рівненським обласним благодійним фондом "Любіть Україну". Вже з березня в Дубенському та Млинівському районах вони започатковують освітню програму "Від учня школи - до професіонала".

Програма розрахована на випускників 11 класів (2016) і передбачає оплату навчання випускника в обраному ВНЗ за обраною спеціальністю (50% від вартості навчання) протягом 4 років або виплату стипендії у разі, якщо випускник буде зарахований до ВНЗ на державну форму навчання. До слова, лише 10 випускників пройдуть прискіпливий відбір і отримають таку унікальну можливість!

Відбір пройде в три етапи. Перший: випускники надсилають заявки на участь у програмі. Другий: визначена комісія, до складу якої увійдуть представники групи компаній "Монстера", благодійного фонду "Любіть Україну" та громадськості; комісія відбирає заявки відповідно до критеріїв. Третій етап: співбесіда з відібраними претендентами і визначення 10 переможців, з якими буде укладено договір.

Освітню програму "Від учня школи - до професіонала" ініціювала потужна група компаній "Монстера". У них вже є досвід співпраці з випускниками ВНЗ, які успішно працевлаштовуються на підприємствах групи компаній. Цього разу "Монстера" вирішила піти далі та прийняла рішення, яке досі не було популярним у Рівненській області зокрема. Зважаючи на потреби в кадрах, які були б від самого початку віддані підприємству, "заточені" під потреби групи компаній, "Монстера" виявила бажання допомогти учневі в опануванні професії, надати можливість стажування та проходження практики на підприємствах, і зрештою - працевлаштувати уже як випускника ВНЗ. До програми приєднався і благодійний фонд "Любіть Україну".

Цій темі був присвячений круглий стіл в рамках телепроекту "Грані істини" (транслюється на ТРК "Дубно"). Переглянути передачу "Грані істини" можна прямо тут:

 

Якщо ви зацікавилися освітньою програмою "Від учня школи - до професіонала", тоді стежте за новинами на сайті благодійного фонду "Любіть Україну", де найближчим часом буде розміщено умови участі та інші новини, пов'язані з програмою.