Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

Вітаю будівельників та виробників будматеріалів з професійним святом

Вітаю будівельників та виробників будматеріалів з професійним святом

Вітаю будівельників та виробників будматеріалів з професійним святом

Сьогодні хочу привітати працівників галузі будівництва та виробництва будівельних матеріалів, учасників Української асоціації вапняної промисловості — всіх колег і партнерів — з професійним святом.

Насамперед бажаю міцного здоров'я та довголіття кожному з вас! Будьте щасливі у своїх родинах і впевнені в друзях та партнерах! Хай усім вдасться втілити найграндіозніші проекти!

Так склалося, що завдяки будівельникам міста різних країн світу вражають відвідувачів. Результати вашої праці набувають історичного значення. І це додає відповідальності вашій професії. На жаль, не всі це розуміють.

Тож цим постом звертаюся до представників влади в нашій країні з проханням про прояв відповідальності до галузей будівництва, виробництва будматеріалів та працівників цих галузей. Дослухатися до думки фахівців галузей. Брати до уваги виважені пропозиції галузевих громадських об'єднань. Нарешті — співпрацювати не формально, а на практиці.

Шановні колеги і партнери, професійне свято відзначаємо в день християнського свята. Тож бажаю вам затишного святкування, в мирі, в любові та добробуті.