Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

У Дубно кандидати в народні депутати співпрацюватимуть заради громади

У Дубно кандидати в народні депутати співпрацюватимуть заради громади

У Дубно кандидати в народні депутати співпрацюватимуть заради громади

Небувала досі подія на Дубенщині відбулася минулої п’ятниці, 07 листопада, в Дубенському замку. Там пройшов круглий стіл кандидатів у народні депутати України по ВО №154 на позачергових виборах-2014 – "Час виконувати обіцянки!". Організував захід Михайло Корилкевич, голова Громадської експертної ради та кандидат-самовисуванець по ВО №154.

Практично відразу після виборів Михайло Корилкевич запросив кандидатів на обговорення шляхів втілення їхніх передвиборчих програм в реальність. Аякже, з виборцями зустрічалися, обіцяли їм сприяння у вирішенні питань, які їх хвилюють… Отож тепер треба добряче попрацювати, щоб не підвести людей!

На зустріч, на яку було запрошено всіх 17 кандидатів по округу, прийшли: Світлана Ніколіна (Українська народна партія), Роман Стасюк (Радикальна партія Олега Ляшка), Валентина Сіньковська (партія "Правий сектор"), представник від кандидата Віталія Дем’янюка (ВО "Свобода") – В’ячеслав Чайка. А також: члени Громадської експертної ради, представники ЗМІ.

Михайло Корилкевич повідомив, що після зустрічей з виборцями систематизував проблеми на загальнодержавні та місцеві. До останніх належать, зокрема: відродження Дубенського цукрового заводу, засмічення місцевим елеватором навколишнього середовища, відкриття у місті басейну тощо. Не лише ці, а й решту проблем на виборчому окрузі можна вирішити за умови партнерства з владою, контролю за її діями, співпраці з народним депутатом, обраного більшістю виборців.

Підсумком зустрічі став винесений на обговорення присутніх проект угоди "Співпраця заради громади", розроблений та запропонований Михайлом Корилкевичем. Угода, зокрема, передбачає координацію та об’єднання дій кандидатів у питаннях вирішення актуальних проблем місцевих громад, проведення подібних щомісячних публічних зустрічей для обговорення стану виконання заходів з вирішення проблем громади, проведення регулярних зустрічей з виборцями тощо. Проект угоди доступний тут.

 

Довідка

Громадська експертна рада розпочала свою діяльність в м. Дубно і є формою співпраці експертів у різних галузях суспільної діяльності, які прагнуть застосувати свої знання та досвід на благо місцевих громад. Громадська експертна рада діє на засадах українського патріотизму та державності, безумовної підтримки цілісності і соборності України, активного спротиву виявам зовнішньої агресії та сепаратизму. Проводить публічні обговорення важливих для місцевих громад проблем, розробляє експертні висновки, пропозиції, стратегії розвитку тощо і пропонує їх для втілення органам влади й ініціативним групам громадян. Кожен з експертів активізує та розвиває співпрацю фахівців у певній галузі для вирішення завдань, що постають перед спільнотою. Ініціаторами створення та членами експертної ради є: Михайло Корилкевич, член Наглядової ради групи компаній "Монстера"; Олександр Карпюк, депутат Дубенської міської ради; Леонід Кічатий, директор Державного історико-культурного заповідника м. Дубна; Олег Супрун, спеціаліст управління архітектури; Олександр Гладунов, експерт Аналітичної групи "Стратегіко"; Олександр Лісовський, політолог. Громадська експертна рада розширила межі своєї діяльності з Дубно та району і співпрацює з громадами інших районів Рівненщини, ділячись позитивним досвідом і сприяючи реалізації корисних ідей.