Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

Привітання працівників радіо, телебачення та зв'язку з професійним святом

Привітання працівників радіо, телебачення та зв'язку з професійним святом

Привітання працівників радіо, телебачення та зв'язку з професійним святом

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку, щиро вітаю вас із професійним святом!

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя та миру. Також зичу вам професійного зростання, втілення цікавих ідей, успішних проектів, вірних друзів, надійних партнерів і колег, а також достойних нагород за вашу відповідальну працю. Завжди прагніть наблизитися до досконалості та зробити успішною свою команду!

Зараз багатьом з вас доводиться працювати в складних і небезпечних умовах. Щиро бажаю вам наснаги, моральної та фізичної витримки, об'єктивності, а також всесильних любові й підтримки від рідних і близьких людей. Мирного неба нам усім в нашій Україні!

Шановні працівники телерадіокомпанії "Дубно"!

З глибокою шаною звертаюся до вас у день вашого професійного свята і висловюю вам подяку за вашу діяльність та, зокрема, за те, що маю нагоду працювати з вами у якості учасника вашої команди. Лише набуваючи власного досвіду роботи на телебаченні — будучи ведучим телепередачі Здоров'я нації” — переконався, яка це нелегка і водночас захоплююча праця: об'єктивно інформувати людей про важливе.

Отже, приєднуюся до теплих і найщиріших привітань від ваших рідних, близьких, колег і партнерів і зичу вам міцного здоров’я та щастя, подальших успіхів і натхнення, а також незрадливої удачі у виконанні вашої благородної місії!

 З повагою, Михайло Корилкевич