Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

Міська влада підтримала ініціативу громадян і депутата міськради

Міська влада підтримала ініціативу громадян і депутата міськради

Міська влада підтримала ініціативу громадян і депутата міськради

Скандал у Дубно з "рожевим пилом" почула міська влада.

Дубенська міськрада прийняла рішення від 18 грудня 2014 року: "Підтримати депутатський запит депутата Дубенської міської ради Козловського О.А. "Про нанесення шкоди навколишньому середовищу, здоров'ю людей діяльністю ТОВ "Райз-Захід" та направити на розгляд управління житлово-комунального господарства міської ради, санітарно-епідеміологічну службу Рівненської області, державній екологічній інспекції України. Відповідь на запит надати міській раді та депутату Козловському О.А. до 15 січня 2015 року", - йдеться в документі.

Нагадаємо, що 16 грудня Громадська експертна рада, яку очолює Михайло Корилкевич, разом з дубенчанами провели збори у мікрорайоні цукрового заводу міста Дубна. Згуртувала громадян спроба вирішити наболіле питання щодо забруднення повітря викидами з ПрАТ "Західний торгово-промисловий дім" - "рожевий пил" докучає населенню роками, від нього страждають насамперед живі люди. Ситуація до того загострена, що дубенчани готові проводити масові протести проти бездіяльності: як власників заводу, так і місцевих контролюючих установ.

Люди сподіваються, що відповідно до даного рішення Дубенської міськради ситуація нарешті зрушить з місця і не перетвориться на пусту бюрократію та "футболення" по інстанціях.

Деталі - у сюжеті ТРК "Дубно".