Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

У Рівненській області стартувало дослідження ставлення прихожан до міжконфесійних взаємин

У Рівненській області стартувало дослідження ставлення прихожан до міжконфесійних взаємин

У Рівненській області стартувало дослідження ставлення прихожан до міжконфесійних взаємин

Друзі, на Рівненщині стартувало соціологічне дослідження ставлення прихожан до міжконфесійних взаємин.

До вашої уваги прес-реліз РОБФ "Любіть Україну".

Соціологічне дослідження має на меті дослідити думку прихожан православних конфесій Рівненщини. Опитування проводить РОО “Українська Асоціація Маркетингу” на замовлення благодійного фонду “Любіть Україну”.

“І благодійний фонд як замовник цього дослідження, і самі виконавці дослідження усвідомлюють делікатність питання міжконфесійних відносин в Україні, — зазначає голова правління благодійного фонду “Любіть Україну” Михайло Корилкевич. — Соціологічне дослідження подібного характеру ще не проводилося в області, наскільки мені відомо. Розвиток подій в Україні показує, що світоглядні протиріччя між великими групами людей, будь-то питання мови, культури чи релігії, можуть бути використані ворогами країни для розколу суспільства. Тому діалог і доброзичливе вивчення різних точок зору є важливою передумовою суспільної злагоди. Християнська мораль є одним з основних постулатів благодійного фонду “Любіть Україну”, який я представляю. Вважаю, для того щоб дійти згоди, необхідно знати думки людей, навіть якщо вони різняться щодо певних питань”.

Методика опитування передбачає добір респондентів виключно з числа осіб, які беруть активну участь у житті релігійних громад, однак не є служителями церкви або членами їхніх сімей. Структура вибірки відповідатиме демографічній структурі прихожан християнських конфесій за статтю і віком, а також враховуватиме чисельність християнських конфесій у різних районах і населених пунктах Рівненської області.

 

Довідка

Рівненський обласний благодійний фонд “Любіть Україну” розпочав свою діяльність у 2011 році. Головою правління благодійного фонду є лідер Громадської експертної ради Дубенщини Михайло Корилкевич. Діяльність благодійного фонду “Любіть Україну” спрямована на соціально-економічний розвиток Рівненської області та підвищення добробуту її громадян. На даний час фондом було реалізовано та профінансовано такі програми в Рівненській області: конкурс міні-грантів для розвитку громад області, “Ваше право” (юридична допомога мешканцям області), “Важливо і невідкладно” (допомога громадам і адресна допомога мешканцям Рівненщини), навчальне таборування для волонтерів Рівненської області. В даний час основним пріоритетом діяльності фонду є програма “Здоров’я нації”, яка має на меті поширення принципів християнської моралі в усі сфери життя суспільства, пропаганду здорового способу життя, збереження та примноження культурних цінностей і вдосконалення системи медичного обслуговування у Рівненській області.

 

Прес-служба благодійного фонду “Любіть Україну”,

loveukrainefund@gmail.com

 

У разі виникнення запитань

щодо дослідження, телефонуйте:

(050)312-12-08