Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

Триває збір коштів на облаштування будинку для сільського коворкінгу на Рівненщині

Триває збір коштів на облаштування будинку для сільського коворкінгу на Рівненщині

Триває збір коштів на облаштування будинку для сільського коворкінгу на Рівненщині

На платформі “Спільнокошт” biggggidea.com благодійний фонд “Любіть Україну” проводить збір коштів задля розвитку проєкту “Екоагрохата як платформа кооперативної співпраці у селі”. Підтримати проєкт можна до 09 квітня включно.

ПІДТРИМАТИ ТУТ

Мета кординаторів проєкту — залучити сільських мешканців до розвитку туризму та облаштувати агросадибу “Панський маєток” для коворкінгу у селі Стара Мощаниця Здолбунівського району. До числа команди проєкту входить родина фермерів, а саме: родина Наталії Никончук, власниці сімейної молочної ферми "Відродження". 

На цей час активні мешканці Старої Мощаниці відновили старий будинок, зберігши його автентичність, та проводять там збори села. Садиба має свою легенду, якою селяни залюбки діляться з подорожніми. Мешканці села хочуть збиратися в агросадибі задля обміну ідеями, запрошувати тренерів проводити різноманітні навчання тощо. А отримані знання застосовувати на практиці задля розвитку села. 

Проте, на жаль, досі у будинку немає зручностей. Тож найактивніші мешканці Старої Мощаниці звертаються до всіх небайдужих з проханням перерахувати суму коштів за бажанням, щоб мати змогу найближчим часом облаштувати будинок.

У планах:

  1. Провести комунікації (вода), облаштувати зручності.
  2. Зробити ремонт.
  3. Виготовити сувеніри та підготувати інформаційні матеріали про місцевість.

У найближчому майбутньому мешканці Старої Мощаниці планують розвивати село у таких напрямах: риболовля, верхова їзда, екскурсії, етнофестивалі, збереження архітектурних пам’яток: церкви XVI ст. та млина XIX ст. 

Наталя Богданець,

loveukrainefund@gmail.com