Email: korylkevych.m@gmail.com

Офіційний сайт Михайла Корилкевича

  • Соціальна відповідальність бізнесу
  • Розвиток громад
  • Якісна підготовка управлінців

Нову сімейну молочну ферму на Львівщині відкрив Посол Канади в Україні

Нову сімейну молочну ферму на Львівщині відкрив Посол Канади в Україні

Нову сімейну молочну ферму на Львівщині відкрив Посол Канади в Україні

На Львівщині відкрили нову ферму. У селі Купче Буського району 26 червня 2019 відбулося відкриття сімейної молочної ферми Мар’яни та Сергія Паливодів.

Відкриття кожної сімейної молочної ферми – це завжди важлива, урочиста подія для самих фермерів і для громади. Цього разу урочисте розрізання стрічки відбулося за участю Надзвичайного і повноважного посла Канади в Україні Романа Ващука, президента Української кооперативної федерації Михайла Корилкевича, представників Львівської аграрної дорадчої служби, влади району, департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

За повідомленням Буської райдержадміністрації, ферма розрахована на утримання сімох корів. Та сім’я Паливодів планує зробити добудову й збільшити число ВРХ. Молоко та молочну продукцію поки що реалізовують на ринку в Буську.

Ферма Паливодів входить до кооперативу "Колос Агро". Історія успіху цієї сім'ї розпочалася ще у 2009 році, тоді зусиллями громади було створено культурне пасовище за чіткими рекомендаціями спеціалістів ЛАДС.

Сучасне обладнання для облаштування ферми Паливоди отримали від канадського проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні».

Вітаємо молоду родину з упевненим стартом на власній молочній фермі!

Автор: Наталя Богданець,

менеджерка проектів УАМ

natalabogdanets@gmail.com

Фото: ЛАДС